www.kringloopfamilie.nl

Onze Bezorg- en Ophaaldienst neemt àl uw zorgen uit handen

Bezorgen

    Wij bezorgen graag uw spullen voor 15 euro binnen Almere. Voor de inkopen boven 250 euro is de bezorging gratis. We maken met u een afspraak wanneer het u en ons het beste uitkomt. Wij kunnen alleen (zware) goederen bezorgen op de begane grond. Indien de bezorging in een andere etage moet, dient u dit af te stemmen met ons en wij vinden gezamenlijk een oplossing hiervoor. In een bepaalde gevallen kunnen wij u (zonder extra kosten) helpen.

Ontruimen

We kunnen alle spullen voor u gratis vervoeren. Wij demonteren, verpakken en ontruimen uw volledige inboedel. We laten alles schoon en netjes achter zodat u uw woning kan verhuren of verkopen. Nog bruikbare spullen kunnen we in overleg van u overnemen en niet bruikbare spullen of versleten meubelen (afval) kunnen we (tegen een geringe vergoeding) voor u afvoeren.

Duurdere en zeldzame spullen kunnen wellicht in uw "vitrines en etalages" aangeboden worden.

Ophalen

    Bent u niet in de gelegenheid om uw spullen te brengen, dan kunnen wij uw spullen ook halen. We maken met u een afspraak wanneer het u en ons het beste uitkomt. Wij kunnen alleen (zware) goederen ophalen op de begane grond of van een andere etage mits er een geschikte lift aanwezig is. Bij het ontbreken van een lift moeten de spullen op de begane grond klaarstaan. In een bepaalde gevallen kunnen wij u helpen.

    Let op: onze medewerkers mogen geen spullen uit schuur of garage halen als u niet aanwezig bent.
    Niet meer te repareren goederen (oude koelkast met CFK's, TV's e.d.) kunnen wij helaas niet ophalen.

Contact

Mail ons voor een afspraak
info@kringloopfamilie.nl

herbruik
Help ons om het milieu minder te belasten!